Fatih'te sular ne zaman gelecek? 2 Nisan İSKİ arız numarası nedir?

Fatih'te sular ne zaman gelecek? 2 Nisan İSKİ arız numarası nedir?

Fatih'te sular ne zaman gelecek? sorusu Fatih'teki 24 saatlik kesintide 3 kere erteleme yapılınca 2 Nisan günü vatandaşların gündeminde. İSKİ arız numarası nedir? ve sular ne zaman gelecek sorularının yanıtı haber detayda.

Fatih'te 24 saattir sular kesik ve suların ne zaman geleceğini merak eden vatandaşlar İSKİ arıza numarası nedir sorusunun yanıtını ve Fatih'te suların ne zaman geleceğini merak ediyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamada Fatih’te bulunan bazı mahallelerde yapılacak çalışma nedeniyle suların 24 saat kesikleceği açıklanmıştı. Sular 24 saattir akmıyor ve İSKİ suların ne zaman geleceğine dair yaptığı 3 açıklamada da tarih ertelendi. Şimdi Fatih'te yaşayan vatandalkar İSKİ arıza numarasını arıyor ve sular ne zaman gelecek sorusunu soruyor. 

İSKİ'DEN YAPILAN KESİNTİ AÇIKLAMASI

Fatih'te  24 saattir sular kesik vene zaman geleceği henüz netlik kazanmadı. İSKİ arıza numarası nedir  ve sular ne zaman gelecek sorularını soran vatandaşlar için su kesintisi hakkındaki ayrıntıları derledik? 

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Münzevi-Edirnekapı Ana İsale Hattında meydana gelen arızadan dolayı Fatih’teki bazı mahallelerde 2 Nisan günü su kesintisi olacağını duyurdu.

İŞTE KESİNTİNİN YAŞANACAĞI YERLER

İSKİ’den yapılan açıklamada, “Münzevi-Edirnekapı Ana İsale Hattında meydana gelen arıza sebebiyle, Fatih İlçesi Kalenderhane, Haseki Sultan, Şehremini, Topkapı, Molla Gürani, Akşemsettin, Karagümrük, Atikali, Ali Kuşçu, Zeyrek, Cibali, Yavuz Sultan Selim, Balat, Ayvansaray, Molla Fenari, Beyazıt, Süleymaniye, Molla Hüsrev, Derviş Ali, İskender Paşa, Seyit Ömer ve Hırka i Şerif mahallelerine 2 Nisan pazartesi günü saat 06.00’ya kadar su verilemeyecektir” denildi.

İSKİ ARIZA NUMARASI NEDİR?

İSKİ'nin su kesintileri hakkında bilgi alabileceğimiz ve tahmini kesinti süresini öğrenebileceğimiz,  su kesintisi ve su arızaları hakkında 7 gün 24 saat ulaşabileceğimiz, ayrıca abonelik işlemlerini gerçekleştirebileceğimiz bir numara mevcut.  İSKİ arıza numarası nedir sorusunun yanıtı 185’tir. İSKİ arıza numarası ile sadece suların ne zamana geleceğini ve ya su kesintisinin nedenlerini değil aynı zamanda yaşadığınız yerdeki  yaşanan su arızalarını, tesisat problemleri İSKİ'ye bildirebilirsiniz

18-04/02/1.jpg

FATİH'TE SU BORUSU PATLADI ÇOK SAYIDA EVİ SU BASTI

Fatih'te patlayan su borusu nedeniyle bazı binaların bodrum katını su bastı. Bazı vatandaşlar içeri dolan su nedeniyle evlerinde mahsur kaldı.

İstanbu'un Fatih ilçesindeki Zeyrek Mahallesi Hattat İzzet Sokak’ta İSKİ’ye ait ana su borusu saat 14.15 sıralarında patladı. Patlayan su borusu nedeniyle sokak göle döndü. Binaların bodrum katlarını su bastı. Bazı vatandaşlar içeri dolan su nedeniyle evlerinde mahsur kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri vatandaşları tahliye etti.

Sokak şerit çekilerek trafiğe kapatıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar İSKİ’yi aramalarına rağmen kimsenin gelip suyu kesmediğini iddia etti. Bazı evlerin kapı kilidine kadar su dolduğu görüldü.

 İSKİ'DEN AÇIKLAMA

İSKİ, bugün öğle saatlerinde su borusunda meydana gelen arıza nedeniyle iki evin bodrum katını su basması olayıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “Fatih ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Hattat İzzet Sokak'ta saat 14.30'da ana isale hattı arızası meydana gelmiştir. İki bodrum kat sudan etkilenmiş, ekiplerimiz ve İstanbul itfaiyesi tarafından gerekli müdahale çalışması yapılmıştır. Oluşan arıza nedeniyle su kesintisi yaşanacak bölgeler ve etkilenme süreleri hakkında açıklama yapılacaktır” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN