Feci kaza can aldı!

Feci kaza can aldı!

Trafik kazaları can almaya devam ediyor. Tekirdağ’da Süleymanpaşa istikametine seyir halinde olan otomobil, karşı istikametten gelen TIR ile çarpıştı. Feci kazada otomobil sürücüsü Tayfun Ayyıldız, hayatını kaybetti. TIR sürücüsü H.Ö ise yaralandı.

Feci kaza, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Süleymanpaşa istikametine yaşandı. Otomobil sürücüsü Tayfun Ayyıldız, cezaevi mevkisine geldiği sırada yol çalışmasının yapıldığı noktada şerit ihlali yapınca karşı istikametten gelen TIR'a çarptı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın etkisiyle hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü Tayfun Ayyıldız, olay yerinde hayatını kaybetti. TIR sürücüsü H.Ö ise yaralandı.

Ayyıldız’ın bir medikal firmasının sahibi olduğu öğrenildi. Jandarma ve polis ekiplerinin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN