Fenerbahçe Bayern'den yeni yıldızı kapıyor! Bu transfer Galatasaray'ı da etkileyecek!

Fenerbahçe Bayern'den yeni yıldızı kapıyor! Bu transfer Galatasaray'ı da etkileyecek!

Yaz transfer döneminde büyük bir hareketlilik yaşayan Fenerbahçe, son günlerde gündeme bomba gibi düşen bir transfer hamlesiyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerin, Avrupa'nın devlerinden Bayern Münih'te forma giyen Eric Maxim Choupo-Moting'i kadrosuna katma niyetinde olduğu ortaya çıktı...

Bu sezon başarısını üç farklı kulvarda da sürdürmeyi hedefleyen Fenerbahçe, daha önce kadrosuna Fred, Livakovic, Szymanski, Becao ve Cengiz Ünder gibi yıldız isimleri katarken, transfer bütçesini dengede tutmayı başardı. Kanarya'nın, teknik direktör İsmail Kartal'ın liderliğindeki kadrosuna son olarak Michy Batshuayi'nin yerine Alfredo Morelos'u dahil etmeyi planladığı biliniyordu. Ancak Batshuayi'nin Nottingham Forest'a transfer olması durumunda devreye Moting'in gireceği iddialar arasında.

2-001.jpg

BAYERN MÜNİH'TEN FENERBAHÇE'YE DEV TRANSFER

Moting'in Fenerbahçe'den 2+1 yıllık sözleşme talep ettiği ve bu transferin gerçekleşmesi halinde Bayern Münih yerine Fenerbahçe formasıyla Galatasaray'a rakip olacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz sezon Bayern Münih'te 30 maçta 17 gol atan ve 4 asist yapan Kamerunlu golcünün, bu sezon Harry Kane'in transferi sonrasında forma şansının azalması transfer iddialarını güçlendiriyor.

MOTİNG'İN ŞARTLARI

Bonservis beklentisinin 3-4 milyon Euro civarında olduğu belirtilen 34 yaşındaki golcü, kariyeri boyunca PSG, Stoke, Schalke, Mainz, Nürnberg ve Hamburg gibi Avrupa'nın prestijli kulüplerinde forma giydi. Şimdi ise Fenerbahçe'nin yıldız golcüyü kadrosuna katabilmek için harekete geçmesi bekleniyor. Sarı lacivertlilerin bu transferle rakibi Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Bayern Münih'e de bir mesaj gönderdiği düşünülüyor. Önümüzdeki günler, bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini gösterecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN