Filenin sultanlarına büyük ayıp! THY pilotundan tarihi konuşma

Filenin sultanlarına büyük ayıp! THY pilotundan tarihi konuşma

Sırbistan ile karşılaşmalarından galibiyetle ayrılan Filenin Sultanları resmen Avrupa Şampiyonu oldu! Yurda dönüşlerinde ise coşkulu kalabalık onları havalimanında bekliyordu! THY pilotu ise tarihi konuşmasını gerçekleştirdi! Ancak bir ayıp vardı ki...

Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası'ndaki 3. finaldeki zaferiyle altın bir anı daha koleksiyonlarına ekledi. Filenin Sultanları, nefes kesen bir finalde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek, 2019'da yaşadıkları hayal kırıklığının tatlı rövanşını aldılar ve Avrupa'nın en iyisi oldular. Bu zafer, Cumhuriyet'in 100. yılında ülkemize büyük bir gurur yaşattı.

THY PİLOTUNDAN TARİHİ KONUŞMA

thumbs-b-c-ccbc249e16889ff5ef5f990e4a1c585e.jpg

Türk Hava Yolları pilotu, yurda dönüş yapan millilerimiz için tarihi konuşmasını gerçekleştirdi. Türkiye'yi gururlandırdıkları için teşekkürlerini sunarak tebrik etti.

FİLENİN SULTANLARINA BÜYÜK AYIP

Filenin Sultanları A Millilerimiz, kazandıkları zorlu karşılaşmadan şampiyon olarak, Türkiye'ye altın madalya kazandırdılar. THY'nin tarifeli uçağıyla ülkeye dönen sporcular, sosyal medyada gündem oldu. Tarifeli uçakla hedef haline gelen Türkiye Voleybol Federasyonu'na tepkiler çığ gibi büyüdü. THY pilotunun yaptığı konuşmaya peş peşe tepki yorumları yazıldı. "Maçı salonda izleyenler bakanlar da tarifeli uçakla mı döndüler?", "Otobüsle yollasaydınız" yorumlarıyla tepkilerini dile getirdiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN