Film değil gerçek! Güzellik merkezi sanılıyordu, sahte altın atölyesi çıktı!

Film değil gerçek! Güzellik merkezi sanılıyordu, sahte altın atölyesi çıktı!

İstanbul Avcılar’da güzellik merkezi tabelası altında faaliyet gösteren gizli bir sahte altın atölyesine gece yarısı baskını düzenlendi. Operasyonda imalat makineleri ve kimyasal maddeler ele geçirilirken, 21 suç kaydı bulunan ve 4 ayrı şehirden aranan azılı suçlu kıskıvrak yakalandı.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ambarlı Mahallesi’nde uzun süredir faaliyet göstermediği bilinen bir güzellik merkezine dair gelen ihbar üzerine harekete geçti. 28 Ocak Çarşamba günü saat 23.45 sularında Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki adrese düzenlenen operasyon, şaşırtıcı bir gerçeği gün yüzüne çıkardı. Bakım ve güzellik hizmeti verilmesi beklenen mekanın, aslında yasa dışı altın üretimi yapılan profesyonel bir imalathaneye dönüştürüldüğü tespit edildi.

GÜZELLİK MASKESİ ALTINDA SAHTE ALTIN İMALATI

Polis ekiplerinin adreste gerçekleştirdiği detaylı aramalar sonucunda, piyasaya sürülmek üzere hazırlandığı değerlendirilen 3 adet sahte bilezik ve 4 adet 9 milimetrelik tabanca mermisi ele geçirildi. Ancak baskının asıl odağını, işletmenin gizli bölmelerinde bulunan sahte altın üretim makineleri ve imalat sürecinde kullanılan çok miktarda kimyasal madde oluşturdu.

21 SUÇ KAYDIYLA ARANAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Baskın sırasında iş yerinde bulunan ve sahte altın üretiminden sorumlu olduğu değerlendirilen S.G. isimli şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin kimlik sorgulamasında, adeta bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı.

Emniyet verilerine göre, gözaltına alınan S.G.’nin hali hazırda 21 adet farklı suç kaydı bulunuyor. Şüphelinin Giresun, İzmir ve İstanbul’da işlediği 4 ayrı suçtan dolayı emniyet güçleri tarafından arandığı saptandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN