Fiyatı altınla yarışınca hırsızlar ağaçlara dadandı! Tam 150 kilo... Jandarma çuvallara bakınca şok oldu

Fiyatı altınla yarışınca hırsızlar ağaçlara dadandı! Tam 150 kilo... Jandarma çuvallara bakınca şok oldu

Edremit’te akılalmaz olay yaşandı. Bunun da artık hırsızlığı yapılıyor! Gizlice ağaçlardan topluyorlar! Fiyatı altınla yarışınca hırsızlar ağaçlara dadandı! Jandarma hemen çuvallarını kontrol etti! Tam 150 kilo...

Edremit ilçesinde, Jandarma ekipleri tarafından gece devriye görevi sırasında gece görüş kamerası ile tespit edilen zeytin hırsızları suçüstü yakalandı.

GECE GÖRÜŞ KAMERASIYLA YAKALADILAR

Kızılkeçili Mahallesi'nde gerçekleştirilen önleyici kolluk devriyesi sırasında, bir zeytin bahçesinde yaşanan hareketlilik jandarma ekiplerinin ilgisini çekti. Ekipler, gece görüş cihazları kullanarak zeytin topladığını tespit ettiği iki kişinin, bahçe sahibi ya da işçi olmadığı belirlendi.

150 KİLO ZEYTİN TOPLAMIŞLAR

Jandarma tarafından yaklaşık 150 kilo zeytinle birlikte suçüstü yakalanan zanlılar M.K ve S.Z, gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN