Galatasaray bir kez daha Fenerbahçe'nin elinden kapıyor! Kupa canavarı yıldız için Erden Timur devreye girdi

Galatasaray bir kez daha Fenerbahçe'nin elinden kapıyor! Kupa canavarı yıldız için Erden Timur devreye girdi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda zorlu rakiplerle eşleştiğinde futbol severleri heyecanlandırdı. Ancak asıl heyecan kaynağı, Cimbom'un transferdeki aktif tavrı oldu. Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag gibi devlerle aynı grupta mücadele edecek olan temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi gelirlerini de transferde değerlendirmeyi hedefliyor...

2023-2024 sezonunun başında, ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transferdeki kapışması sürüyor. Özellikle Zaha, Fred, Tete, Szymanski gibi yıldız oyuncuların ardından şimdi de iki dev kulüp, orta saha pozisyonunda bir yıldız için karşı karşıya geldi.

2.jpg

MARCOS ANTONİO İÇİN DEVREDE

Tarafların hedefinde, Serie A'nın güçlü takımlarından Lazio'da forma giyen Marcos Antonio var. 23 yaşındaki Brezilyalı, sadece 8 numaralı pozisyon için değil, 6 ve 10 numara pozisyonlarında da etkili oyunuyla tanınıyor. Genç futbolcu, Ukrayna'da 3,5 yıl boyunca gösterdiği performansla iki lig şampiyonluğu, bir Ukrayna Kupası ve bir Ukrayna Süper Kupası kazanarak adından söz ettirdi.

İKİ DEV PEŞİNE DÜŞTÜ

Shakhtar Donetsk'ten geçen sezon 7,5 milyon euroya Lazio'ya transfer olan Antonio için şimdi de kiralama seçeneği masada. Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğu bu transfer yarışında Galatasaray da elini güçlendirerek oyuncu için ciddi bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Marcos Antonio'nun futbol kariyerindeki başarısı sadece kulüp seviyesiyle sınırlı değil. 2017'de Brezilya U17 takımıyla şampiyonluk yaşayan genç yetenek, futbolseverlerin radarında yer almayı sürdürüyor.

Galatasaray'ın bu transferdeki hamlesi, hem Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans sergileyebilmek için kadrosunu güçlendirmek hem de ezeli rakibine karşı bir adım öne geçmek adına kritik öneme sahip. Önümüzdeki günler, Marcos Antonio'nun hangi renklere bürüneceği konusunda merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN