Galatasaray'a üzülenlere yanıt Bayern Münih'ten geldi: Pastadaki krema

Galatasaray'a üzülenlere yanıt Bayern Münih'ten geldi: Pastadaki krema

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi grup kuralarının ardından rakipleri Manchester United, Kopenhag ve Galatasaray hakkında yorumlarda bulundu...

Bayern Münih'in başkanı Jan-Christian Dreesen, Şampiyonlar Ligi'ni kulüp futbolunun zirvesi olarak nitelendirdi. "Manchester United, Avrupa futbolunun öncülerinden. Kopenhag ve Galatasaray elemelerden geldi ama güçlerini biliyoruz." şeklinde konuştu. Dreesen, Bayern'in geçen sezonlardaki performansını da değerlendirerek bu sezon daha ileri gitmek istediklerini ifade etti.

TEKNİK DİREKTÖR TUCHEL'DEN RAKİPLERE ÖVGÜ

Bayern Münih'in başındaki isim Thomas Tuchel, "Manchester United, Kopenhag ve Galatasaray son derece iyi rakipler." şeklinde konuştu. Tuchel, Şampiyonlar Ligi maçlarını dört gözle beklediğini vurguladı.

MÜLLER: "PASTANIN ÜSTÜNDEKİ KREMA"

Bayern'in deneyimli oyuncusu Müller, Şampiyonlar Ligi'nin prestijine vurgu yaptı. "Manchester United dünya futbolunda bir güç merkezi. Kopenhag ve Galatasaray da heyecan verici oyunculara sahip." şeklinde konuştu. Müller, bu tür maçları "pastanın üstündeki krema" olarak nitelendirdi.

COMAN'DAN YENİ DENEYİM VURGUSU

Bayern'in hızlı kanadı Coman, gruptaki rakiplerin stadyumlarında daha önce oynamadığını ve bu yeni deneyimleri dört gözle beklediğini ifade etti. Gruptan çıkmak için şanslarının yüksek olduğunu düşündüğünü belirtti.

KONRAD LAİMER: "GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Bayern'in genç yeteneği Konrad Laimer, Manchester United, Kopenhag ve Galatasaray'a karşı hiç oynamadığını, bu maçları sabırsızlıkla beklediğini ve Bayern olarak gruptan çıkacaklarına inandığını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN