Galatasaray'da şok ayrılık! Yıldız futbolcu İstanbul'dan ayrılıyor...

Galatasaray'da şok ayrılık! Yıldız futbolcu İstanbul'dan ayrılıyor...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Molde'yi mağlup ederek grup aşamasına yükseldi. Bu büyük başarı sonrasında sarı-kırmızılı takımda transfer hareketliliği başladı. Özellikle 4 Eylül'e kadar beklenen 3 takviyenin yanı sıra sürpriz bir ayrılık yaşanıyor.

Galatasaray, Molde galibiyetiyle elde ettiği 4 bonus puanını da UEFA Ülke Puanı'na ekledi. Türkiye'nin UEFA turnuvalarındaki başarısı, bu galibiyetle daha da arttı. Türkiye, 5.500 puanla UEFA sıralamasında birinci sırada bulunuyor.

GALATASARAY'DA AYRILIKLAR GÜNDEMDE

Transferde ise öncelik, kadroda düşünülmeyen oyuncularla yolların ayrılması. Norveçli Fredrik Midtsjö'nün Pendikspor'a geçişi gündemde. Bununla birlikte, dün Molde maçının kadrosunda bulunan fakat forma şansı bulamayan Sergio Oliveira'nın geleceği belirsiz. Yıldız futbolcu Dries Mertens için gelen teklifler olduğu da kulislerde konuşuluyor.

Galatasaray'ın radarında ise Molde'nin genç yıldızı Emil Breivik var. Breivik'in transferi için temsilcisi Jim Solbakken ile görüşüldüğü belirtildi.

2-002.jpg

BERKAN KUTLU GİDİYOR

Bir diğer bomba haber ise Berkan Kutlu'nun Genoa'ya transfer olması. İtalyan ekibi, milli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Anlaşmaya satın alma opsiyonunun da dahil olduğu ve bu opsiyonun 3.5 milyon euro olduğu öğrenildi. Berkan, sağlık kontrolü için yakında İtalya'ya gidecek.

Son olarak, Galatasaray'ın Berkan Kutlu için ödediği 4 milyon euro bonservis bedelini hatırlatmak gerek. Berkan, sarı-kırmızılı formayla 84 maçta 1 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN