Galatasaray'ın en büyük ilacı geliyor! Hakim Ziyech'in yanına öyle bir futbolcu geliyor ki...

Galatasaray'ın en büyük ilacı geliyor! Hakim Ziyech'in yanına öyle bir futbolcu geliyor ki...

Galatasaray'ın transfer çalışmaları, futbol severleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Orta sahada hem savunma hem de hücuma dönük oyuncu sıkıntısı yaşayan Galatasaray aradığı futbolcuyu Fas'ta buldu...

Sarı-kırmızılı takımın radarına giren son isim, 2022 Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı'nın yıldızı olan Azzedine Ounahi. Ounahi'nin bir diğer özelliği ise, Chelsea'nin yıldız oyuncusu Hakim Ziyech ile sıkı dost olması.

Son Dünya Kupası'nda Fas'ın yıldız oyuncularından biri olan Ounahi, kısa sürede futbolseverlerin gönlünde taht kurmuştu. Oyuncunun Marsilya'da forma giymesi ve bu kulüple olan anlaşmazlıkları, transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda önemli ipuçları veriyor. Marsilya'ya sadece bir yıl önce 8 milyon Euro bonservis bedeliyle katılan Ounahi'nin, teknik direktör değişikliği sonrasında takımda yaşadığı uyumsuzluk, onun yeni bir yuva arayışına girmesine neden oldu.

2.jpg

İKİ DOST BİR ARAYA GELEBİLİR

Ounahi'nin yakın dostu Ziyech'in Galatasaray'a olumlu referanslar verdiği kulislerde konuşuluyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse, iki Faslı yıldızın aynı takımda buluşması, taraftarlar için büyük bir sürpriz olacak.

Galatasaray yönetimi, transfer sürecini dikkatle yönetiyor. Teknik ekip, Ounahi ile ilgili detaylı bir rapor hazırlıyor. 12 milyon Euro piyasa değerine sahip olan oyuncu için kulübün ne kadar bir bütçe ayıracağı merak konusu. Önümüzdeki günler, Galatasaray'ın transferdeki kararlılığını ve Azzedine Ounahi'nin kariyerindeki yeni durağını belirleyecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN