Garanti Bankası ocak ayı promosyonunu açıkladı! Emekliler o bankaya hücum edecek: Promosyona ek bir müjde daha var

Garanti Bankası ocak ayı promosyonunu açıkladı! Emekliler o bankaya hücum edecek: Promosyona ek bir müjde daha var

Garanti Bankası’ndan emeklileri sevindirecek haber! Garanti Bankası ocak ayı promosyonunu açıkladı! Promosyon tutarına ek bir müjde daha var! Emekliler o bankaya hücum edecek! İşte Garanti Bankası ocak ayı promosyonları...

Garanti BBVA, emekli maaşını bankalarından alanlara özel bir kampanya ile dikkat çekiyor. 1 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olan "Emekli Promosyon Kampanyası" ile emeklilere özel hoş geldin paketi sunuluyor. Mobil üzerinden müşteri olan ve maaşını taşıyanlara ek 1.500 TL bonus ile toplamda 10.000 TL'ye varan fırsatlar sunan Garanti BBVA, aynı zamanda EYTli emeklilere avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi imkanı da tanıyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, ilk kez... - Ekonomi Haberleri

Garanti BBVA'nın Emekli Promosyon Kampanyası, 1 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu kampanya kapsamında emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara özel olarak 7.500 TL'ye varan nakit promosyon sunuluyor. Ayrıca, kredi kartı ile 500 TL harcamaya özel olarak 1.000 TL bonus veriliyor.

Mobil üzerinden müşteri olan ve emekli maaşını taşıyanlara ek 1.500 TL bonus imkanı tanınan kampanya, emeklilere ekonomik bir destek sağlıyor. EYTli emeklilere ise prim borçlarını avantajlı faizlerle ödeyerek hemen emekli olma şansı sunuluyor.

Ayrıca, Garanti BBVA'da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden ücretsiz havale ve hafta içi saat 16.00'ya kadar olan EFT/FAST işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanyaya katılmak isteyenler, şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olabilir ve emekli promosyonu ödemelerinden hemen yararlanabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN