Garanti Bankasından ilaç gibi ödeme! Faizsiz kredi için başvurular başladı. 20 Bin TL hemen cebinizde

Garanti Bankasından ilaç gibi ödeme! Faizsiz kredi için başvurular başladı. 20 Bin TL hemen cebinizde

Garanti Bankasından tüm dertleri unutturan ödeme! Acil nakit ihtiyacınızı sıfır faizle karşılama fırsatı! Garanti Bankası faizsiz kredi başvuruları başladı! Üstelik tek tuşla başvuru kolaylığı! Kredinizi alın ve sıfır faizle gönül rahatlığıyla ödeyin...

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Garanti Bankası müşterilerinin finansal ihtiyacını karşılamak için önemli bir fırsat sunuyor. Faizsiz 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvuruları başladı. Nakit ihtiyacı olanlara bu kampanya ilaç gibi gelecek.

KOLAY BAŞVURU

20k-kredi-tna-kampanyasi-1536x860.jpg

Garanti Bankası tarafından yapılan duyuruda, 20.000 TL faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyasının yanı sıra ödeme koşullarına dair bilgiler de duyuruldu.

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Garanti BBVA, "20.000 TL'ye Varan Faizsiz Kredi ve Taksitli Nakit Avans Kampanyası" isimli kampanyasıyla müşterilerine büyük avantaj sunuyor. Banka müşterisi olmayanlar, uygulamayı indirdikten sonra 5 gün içinde hayat sigortası yaptırarak yüzde 0 faizli krediye başvuru hakkı kazanıyorlar.

YÜZDE 0 FAİZ ORANI

Başvurular mobil uygulaması üzerinden gerçekleştiriliyor. Mobil üzerinden yapılan başvurularda 10.000 TL'ye kadar olan krediler için 12 ay vadeli ve 1 yıl boyunca faizsiz olarak sunuluyor. Ayrıca, "%0 faizli hoş geldin kredisi kampanyası" ile sunulan destek kredisinde minimum 1.000 TL ve maksimum 10.000 TL kredi kullanma imkanı bulunuyor. Garanti BBVA, bu kampanya ile müşterilerini mobil uygulama kullanımına teşvik ediyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

Garanti BBVA müşterilerine "20.000 TL'ye Varan Faizsiz Kredi ve Taksitli Nakit Avans Kampanyası,"isimli büyük kredi fırsatı sunuyor. Mobil uygulama üzeirnden sunulan kolaylık Garanti BBVA müşterilerine rahatlığın kapısını aralıyor. Bu özel kampanya sayesinde mobil uygulama indiren ve 5 gün içinde hayat sigortası yaptıran herkes, 10.000 TL'ye kadar faizsiz krediye başvurabilir.

Daha detaylı bilgiler ve başvuru şartları için tıklayınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN