Garanti BBVA'dan dev promosyon ödemesi! Emeklilerin yüzünü güldürecek rakamlar geldi: Emekliye bir tomar para veriliyor...

Garanti BBVA'dan dev promosyon ödemesi! Emeklilerin yüzünü güldürecek rakamlar geldi: Emekliye bir tomar para veriliyor...

Emekli promosyon ödemelerinde güncellemeler haziran ayı ile birlikte devam ediyor. Temmuz ayı ile gelecek olan ara zam öncesinde bankalarda hareketlilik yaşanıyor. Garanti BBVA tarafından güncellenen promosyon ödemeleri emeklilerin dikkatini çekti. Peki, emekli promosyonları ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

EMEKLİLERE PROMOSYON MÜJDESİ

Emekli promosyon ödemelerinde güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. Emekli kapsamında yaşanan gelişmeler ile etkilenen promosyon ödemeleri bankaya gidenin hesabına yatıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte emeklileri bünyesine katmak isteyen bankalar arasında rekabet yeniden canlandı.

En çok müşteriye sahip olmak isteyen bankalardan biriside Garanti BBVA oluyor. Promosyon ödemelerinde güncellemeye giden Garanti BBVA, emeklilerin banka radarına girmeyi başardı.

2022 yılından itibaren devam eden promosyon güncellemeleri 2023 yılının haziran ayı ile birlikte devam ediyor. Her geçen ay artan promosyon ödemeleri Garanti BBVA tarafından güncellemeye gidildi. Peki güncel emekli promosyon ödemeleri ne kadar oldu?

emekli-1-800x450.jpg

TAAHHÜT İMZALAYAN EMEKLİNİN HESABINA YATIYOR

Emekli promosyon ödemelerinde güncellemeye giden Garanti BBVA, emekli vatandaşların dikkatini çekti. Emekli vatandaşların gündeminde yer alan promosyon ödemeleri maaş aralığına göre değişiklik gösteriyor. Garanti BBVA tarafından emeklilere 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemeleri yapılıyor.

Promosyon ödemesinden faydalanabilmek için öncelikle Garanti BBVA üzerine maaşınızı taşımanız gerekir. Daha sonrasında vereceğiniz 3 yıllık taahhüt sonrasında emekli promosyon ödemelerinden faydalanabilirsiniz. Taahhüt kapsamında 3 yıl boyunca aynı banka üzerinden emekli maaşı almanız gerekir.

zccq8a-x-ld98-adjg-47gb-qpgi-0ymf-v-1r0h.webp

GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

Garanti BBVA tarafından haziran ayı güncel promosyon ödemeleri açıklandı. Emekli vatandaşlara maaş aralığına göre verilen promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı 0 - 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL,
  • Maaş aralığı 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL,
  • Maaş aralığı 7.500 - 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL olarak belirlenmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN