Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan, İstanbul'da Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı ile ilgili açıklama geldi. Uraloğlu Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın yarın düzenlenecek törenle hizmete açılacağını belirtti. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından, Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşımda bulundu.

Hattın açılışının 29 Ocak Pazartesi saat 11.00'de yapılacağını duyuran Uraloğlu, "İstanbul'u kesintisiz, konforlu, yerli ve milli raylı sistem ağlarıyla donatmaya devam ediyoruz. İnşa ettiğimiz geleceğe miras eserler ile Türkiye hızlanıyor." ifadelerini kullandı.

GARETTEPE - İSTANBUL HAVALİMANI ARASI 30 DAKİKA

Yeni metro hattıyla birlikte Gayrettepe- İstanbul Havalimanı arası seyahat süresi 30 dakika, Göktürk-Mahmutbey arası seyahat süresi 38 dakika, Tekstilkent- İstanbul Havalimanı arası seyahat süresi 45 dakika, Taksim- İstanbul Havalimanı arası seyahat süresi 41 dakika, Taksim- Göktürk arası seyahat süresinin 26 dakika ve 4'üncü Levent- İstanbul Havalimanı arası 35 dakika olacak.

Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak.

iiiii.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN