Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın faaliyete geçeceği tarih belli oldu

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın faaliyete geçeceği tarih belli oldu

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın 29 Ocak Pazartesi günü hizmete girecek. Hatla birlikte Taksim-İstanbul Havalimanı arası 41 dakika sürecek.

Hattın son halkası olan Gayrettepe- Kağıthane etabının tamamlanmasıyla birlikte, hattın uzunluğu 37,5 kilometreye ulaşacak. Bu sayede, Gayrettepe- İstanbul Havalimanı arası yolculuk süresi 30 dakikaya inecek. Bu da, İstanbul'un iki yakasını daha hızlı ve kolayca bağlayan bir ulaşım alternatifi sunacak.

Hattın önemli bir özelliği de metrobüs ve M2 Yenikapı- Hacıosman metrosuyla entegre olması. Bu sayede vatandaşlar gideceklere yere daha çabuk ulaşabilecek.

Hattın açılışı ile İstanbul'da toplu taşımanın daha da cazip hale gelmesi ve kentin trafik sorununun çözümüne katkı sağlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN