Gaziantep'te iş cinayeti: Kepçe ile duvar arasında sıkışan işçi öldü

Gaziantep'te iş cinayeti: Kepçe ile duvar arasında sıkışan işçi öldü

Gaziantep’te inşaat sahasında bir işçi, kepçe ile duvar arasında sıkıştı. Ağır yaralanan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Dün öğleden sonra Gaziantep'in Nizip ilçesi Fıstık Kent toplu konut alanında, inşaat alanında alt yapı çalışması yapıldığı esnada formen İmam Yıldırım (45), kontrolden çıkan kepçe ile duvar arasında sıkıştı. İmam Yıldırım ağır yaralanırken, diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı işçiyi ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırdı. İmam Yıldırım, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2.jpg

Yıldırım’ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin Yavuzeli ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN