Gaziantep’te okullar tatil mi? Gözler Gaziantep Valiliği'nden gelecek son dakika tatil haberinde

Gaziantep’te okullar tatil mi? Gözler Gaziantep Valiliği'nden gelecek son dakika tatil haberinde

Son dakika haberlerinde 3 Ocak Gaziantep'de kar tatili var mı? Gaziantep yarın okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı ve dondurucu hava tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Gaziantep’in Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Gece gerçekleşen yoğun kar yağışı ve buzlanma sonucu öğrenciler Gaziantep'da yarın okullar tatil mi sorusunu araştırıyor. Peki Gaziantep yarın okullar tatil mi? 3 Ocak Gaziantep'de kar tatili var mı? Gaziantep Valiğinden yapılan açıklamanın detayları haberimizde...

3 Ocak perşembe günü Gaziantep'de okullar tatil mi? sorusu vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Gaziantep Valiliği ve MEB'den son dakika kar tatili haberini sitemizden takip edebilirsiniz. Gaziantep'de kar yağışı şiddetle devan ederken kent adeta dondurucu soğuğa teslim oldu. Gaziantep'de öğrenciler, öğretmenler ve veliler internette 3 Ocak perşembe günü Gaziantep'de okulların tatil olup olmayacağını araştırıyor. Peki Gaziantep'de 3 Ocak perşembe günü okullar tatil mi? Gaziantep Valiliğinin ve MEB'in kar tatili açıklamasının detayları haberimizde...
 
Gaziantep’in Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde kar nedeniyle okullar ve rehabilitasyon merkezleri bir gün süre ile tatil edildi.

Gaziantep Valiğinden yapılan açıklamada "Gaziantep il merkezindeki Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde 02.01.2019 tarihinde bir gün süre ile okullar ve rehabilitasyon merkezleri tatil edilmiş, engelli ve hamileler idari izinli sayılacaktır" denildi.

19-01/03/gaziantep-yarin-okullar-tatil-mi-son-dakika-haberleri.jpg

ÇATAK'TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Van Çatak'ta etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkilerken, olumsuz hava şartları nedeniyle ilçede eğitime bugün öğleden sonra için yarım gün ara verildi. Çatak'ta kar yağışının süreceği belirtildi.

DİYARBAKIR'IN KULP İLÇESİNDE KAR TATİLİ

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde dünden beri aralıklarla etkili olan kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde kar kalınlığı 5, yüksek kesimlerde ise 20 santimetreye ulaştı. Kar nedeniyle bazı köy yoları ulaşıma kapandı. İlçede eğitime de bir gün ara verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya, “Yaşanan ağır kış koşullarının olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi ve yaşanması muhtemel olumsuzlukların önüne geçilebilmesi amacıyla 31 Aralık Pazartesi günü İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Kulp ilçesi kırsalındaki mahallelerde taşımalı eğitim kapsamında eğitim verilen tüm ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN