Geçmişten haber var! Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak… İşte 2 Eylül Cumartesi günlük burç yorumları

Geçmişten haber var! Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak… İşte 2 Eylül Cumartesi günlük burç yorumları

Bugün, üzerinizdeki negatif enerjiyi atmak için adımlar atma şansına sahipsiniz. İhmal ettiğiniz birçok konuda harekete geçmek ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemek için fırsatınız var. Ayrıca, sonlandırmak istediğiniz konuları belirlemek için de bir karar verebilirsiniz. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık… İşte 2 Eylül 2023 Cumartesi günlük burç yorumları

2 EYLÜL 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu hafta sonu harekete geçmeli ve önünüze çıkan her şeye açık olmalısınız. Bu özellikle boş zamanlarını gözleri tavanda düşünerek geçirme eğiliminde olan Koçlar için önemli.

Proaktif olun, çevrenizdekilerin hayatlarına dahil olmaya çalışın ve gerektiğinde yardım elinizi uzatmaktan çekinmeyin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Görünüşe göre bu hafta sonu biraz düşünmek ve içsel gözlem yapmak zorunda kalacaksınız, bu yüzden sosyal etkinlikleri erteleseniz iyi olur çünkü kendinizle yapmanız gereken işler var.

Güçlü ve zayıf yönlerinizi analiz etmek ve yanlış anlamalara açık bir alan bırakmadan bunları faaliyetlerinize uyarlamanın yollarını bulmak için iyi bir gündesiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu hafta sonu konuşkan olacaksınız. Bazıları her türlü şeyi paylaşacakları doğru partneri bulma şansına sahip olurken, diğerleri de akıllarından geçenleri dinlemek isteyen herkese söyleyecekler.

Çok yorucu olmamaya veya görüşlerinizi olduğu gibi kabul etmeleri için insanlara baskı yapmamaya çalışın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Görünüşe göre bu hafta sonu melankoli ruhunuza işleyecek ve bazı Yengeçlerin gözü geçmişe kayacak.

Diğer insanlar için nostalji, geçen zamana karşı oldukça şiddetli bir tepkiyi tetikleyecek ve bu yüzden üzüntülerine saplanıp kalacaklar. Ne kadar geçmişte yaşamak isterseniz isteyin, bu duruma düşmemeye çalışın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Cumartesi günü olmasına rağmen, mevcut şartlarAslanların yalnızca yaptığı işten keyif almasını ve başarıya ulaşmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Bu nedenle herkesin işlerine bir göz atması ve belki de bir süre evden çalışmayı denemesi tavsiye edilir. Önümüzdeki birkaç haftayı kapsayacak profesyonel planlar yapmak için iyi bir zaman.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu hafta sonu çoğu Başak, kafalarındaki bazı sorulara cevap bulacak ya da başkaları sizin hakkınızda bazı şeyler öğrenecek.

Özellikle de partnerlerinden saklananları zor zamanlar bekliyor.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün sizin için fırsatlar ve avantajlar yağacak gibi değil ama sizi zorlayacak bir teklifle karşı karşıya kalabilir ve buna hızlıca bir cevap vermeniz gerekebilir.

Şu an için hayatınızın akışını değiştirecek bir şey olmayabilir, ancak gelecek yılları etkileyeceği kesin, bu nedenle ortak olduğunuz kişilere güvendiğinizden emin olun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Etrafınızdakilerin ev işlerini ihmal etmelerine izin vermemelisiniz, bu nedenle size günün tavsiyesi ailenizegöz kulak olmanız ve onlara karşı biraz kötü polis rolü oynamanızdır.

Ev içinde yapılacaklara odaklanmak ve tüm aileyi bunlara dahil etmek için harika bir gündesiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Görünen o ki nostaljik zamanlar, duygusal anlarınıntadını çıkaran bazı Yaylar için gündemde.

Kendilerini güvendikleri birine açabilenler, bu durumdan en kazançlı çıkanlar olacaktır çünkü bu şekildetaşıdıkları bazı yüklerden kurtulabilecekler.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu hafta sonu ön planda olacaksınız, bu yüzden etrafınızda bazı garip şeyler olursa şaşırmayın.

Belki de bazı insanlar sizin hakkınızdaki düşüncelerini ve etrafınızdaki davranışlarını değiştirecekler. Bazı Oğlaklariçin bu iyi bir şey olabilir çünkü meziyetleri fark edilirken, diğer Oğlaklar tartışmayla karşı karşıya kalabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu hafta sonu sizin için bazı kötü haberler var çünkü özellikle hayatınızın kişisel alanında bazı ciddi sorunların ortaya çıkma olasılığı yüksek.

Kendinizle ilgili bazı hayati bilgileri kime emanet edeceğinize çok dikkat etmeli ve size sunulan önerilere karşı çok temkinli olmalısınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu hafta sonu bazı tıbbi sorunlarla karşılaşabilirsiniz, bu nedenle önümüzdeki haftanın başında zamanınızı evde dinlenerek geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu yüzden planladığınız bu hafta sonunda aşırılıklardan kaçınmaya çalışın. Bazı Balıklar için meyve ve sebze yemek ve belki de bazı takviyeler almak için doğru bir gün olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN