Gelecek Partisi Alanya Belediye Başkanı adayını tanıttı

Gelecek Partisi Alanya Belediye Başkanı adayını tanıttı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Alanya belediye başkan adayını tanıttı. Gelecek Partisi'nin Alanya Belediye Başkan Adayı olan emekli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, "yeni bir Alanya inşaa edeceğiz" mesajını verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu geçtiğimiz günlerde partisinin belediye başkan adaylarını tanıtmıştı.

“Bütün il ve ilçelerde adaylarımızı belirleyeceğiz, sonra Saadet Partisi ile bunu konuşacağız. Seçim yaklaşıyor, bekleyemeyiz. Bazı yerlerden güzel haber geliyor, bütün il başkanları tek bir aday üzerinde anlaşmışlar” diyen Davutoğlu, şöyle devam etti:

yeni-proje-2-003.jpg

Bazen biz aday göstereceğiz, onlar Belediye Meclis üyeliği verecek, bazen onlar aday gösterecek biz Belediye Meclis üyeliği göstereceğiz. Ama hiçbir alanı boş bırakmayacağız. Bu güvenle yola çıkarsak biz makus talihi değiştirebiliriz” dedi.

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nin ortak Alanya Belediye Başkan adayı olan Mevlüt Demir, "Şehrimizin geleceği, yarınlarımızın evlatları için sahada çalışıp, yerelde kazanacağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN