Gelecek Partisi 'Gelecek Kalemleri Kitaplarını İmzalıyor' etkinliğinde buluştu

Gelecek Partisi 'Gelecek Kalemleri Kitaplarını İmzalıyor' etkinliğinde buluştu

Gelecek Partisi'nde görev alan yazarlar, Ankara’da "Gelecek Kalemleri Kitaplarını İmzalıyor" adlı etkinlikte kitaplarını imzaladı. Etkinliğe katılan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, "Kalemden yoksun bir eylem, bir müddet sonra şiddete, vicdansızlığa yönelebilecek bir kaba iş haline dönüşebilir. Bu perspektifle, Gelecek Partisi’nin yazarlarını okuyucularla buluşturup, siyaseti de kitapla buluşturmak üzere böyle bir etkinliğe imza atıyoruz" diye konuştu.

Gelecek Partisi, Ankara’da “Gelecek Kalemleri Kitaplarını İmzalıyor” adlı etkinlikte bir araya geldi. Etkinlikte, Gelecek Partisi’nde görev alan ve aktif siyasette bulunan yazarlar, kitaplarını imzaladı.

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı ve Gençlik Politikaları Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel ve Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Sema Silkin Ün konuşma gerçekleştirdi.

'KALEMSİZ EYLEM, BİR MÜDDET SONRA ŞİDDETE DÖNÜŞEBİLİR'

Davutoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Fikirden yoksun bir siyaset, ruhunu kaybetmiş bir beden gibidir. Kalemden yoksun bir eylem, bir müddet sonra şiddete, vicdansızlığa yönelebilecek bir kaba iş haline dönüşebilir. Bu perspektifle, Türk siyasetinde ilk kez yine önemli bir çığır açarak Gelecek Partisi’nin yazarlarını okuyucularla buluşturup, siyaseti de kitapla buluşturmak üzere böyle bir etkinliğe imza atıyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN