Gelecek Partisi lideri Davutoğlu depremin yıl dönümünde Hatay'a gidiyor

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu depremin yıl dönümünde Hatay'a gidiyor

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, depremzedelerle buluşmak için 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay ve Samandağ'a gidiyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6 Şubat tarihinde bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Hatay ve Samandağ'ına gidecek. Depremden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunacak olan Davutoğlu, beraberindeki Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve Milletvekilleri ile birlikte depremzede vatandaşlarla bir araya gelecek.

TALEP İLE ÖNERİLE DİNLENECEK

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun ziyaret programı kapsamında, deprem bölgelerindeki son durum hakkında bilgi alması ve vatandaşların talep ile önerilerini dinlemesi bekleniyor.

1kapak-004.jpg

Davutoğlu, depremzedelerin yaşadıkları zorlukları yerinde görmek ve onlara destek olmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirecek.

Davutoğlu ve beraberindeki heyetin, deprem bölgesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmeler yapması da planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN