Gelecek Partisi'nden AK Parti'ye miting göndermesi

Gelecek Partisi'nden AK Parti'ye miting göndermesi

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, iktidar partisinin Sultanbeyli'de gerçekleştirdiği mitinge dair bir göndermede bulundu. Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı miting için Sultanbeyli Belediyesi'nin kapatılmasını ve vatandaşların hizmet alamamasını eleştirerek Gelecek Partisi'nin 18 Eylül 2022'de gerçekleştirdiği mitinginden çok daha düşük seviyede katılımla gerçekleştiğini söyledi.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda iktidar partisinin Sultanbeyli'de gerçekleştirdiği mitinge dair bir göndermede bulundu. Şahin, paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı miting için Sultanbeyli Belediyesi'nin kapatılmasını ve vatandaşların hizmet alamamasını eleştirdi.

Şahin, paylaşımının devamında, siyasette rekabetin güzel bir şey olduğunu vurgularken eşitlik ilkesine dikkat çekerek iktidarın kamu gücünü de arkasına alarak yaptığı mitingin, Gelecek Partisi'nin 18 Eylül 2022'de gerçekleştirdiği mitinginden çok daha düşük seviyede katılımla gerçekleştiğini ifade etti.

İşte Gelecek Partili Şahin'in açıklaması:

"Sevgili İstanbullular, bugün iktidar partisinin Sultanbeyli Meydanı'nda mitingi vardı. Gelecek Partisi'yle kıyas yapma gayretiniz gerçekten güzel şey. Siyasette rekabet iyidir ancak eşit şartlarda olma koşuluyla. Bir tarafta, sadece Sultanbeyli halkının teveccühüne güvenen Gelecek Partisi ve Ahmet Davutoğlu, diğer tarafta Sultanbeyli ve bütün İstanbul'un kamu gücüne güvenen Ak Parti ve Sn. Cumhurbaşkanı. Miting yapılacak diye belediye binası hizmet vermiyor neden personelin mitinge gitmesi zorunlu tutulmuş. Sakın yalanlamayın videolarla sabit. Siz miting yapacaksınız diye belediye vatandaşa hizmet vermeyecek öyle mi?

İstanbul'un diğer ilçelerinden otobüsle taşınan partililer var bir de. Demek ki en güçlü olduğunuz ilçede bile desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Aldığımız duyuma göre Kaymakam bey de dernekleri katılım için aramış, doğru mu Sn. Kaymakam? Teyit ederseniz memnun oluruz. Biz bu kadar baskıya rağmen daha fazla katılım olur diye tahmin etmiştik aslında ama bu asil milletin baskılara vereceği cevap tarihte hep aynı olmuştur.

Eşit şartlarda olmayan rekabete rağmen 18 Eylül'de yaptığımız efsane Sultanbeyli Buluşması'yla kıyaslanamayacak bir tablo var ortada. Dedim ya bir tarafta milletin gönlünde olanlar, diğer tarafta bugün olduğu gibi milletin gönlünden düşenler. Milletin gönlünden düştünüz bir kere, onun için siz gideceksiniz biz geleceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN