Gelinlerin yeni gözdesi "Ankara beşlisi" oldu! Neredeyse 5 reşat altın değerinde: İşte Ankara beşlisi güncel fiyatı

Gelinlerin yeni gözdesi "Ankara beşlisi" oldu! Neredeyse 5 reşat altın değerinde: İşte Ankara beşlisi güncel fiyatı

Düğün sezonunun açılmasıyla gözler takılara yöneldi. Gelinlerin yeni gözdesi "Ankara beşlisi" oldu! Fiyatıyla dudak uçuklatıyor. Kuyumcuların tezgahını süsleyen Ankara beşlisi neredeyse 5 reşat altın değerinde! İşte Ankara beşlisi güncel fiyatı...

Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu da açıldı. Düğün telaşesine düşen gelinle damadın yakınları da takacakları takıları düşünmeye başladı. Çeşit çeşit takılar tezgahlarda yerini alırken gelinlerin yeni trendi ise Ankara beşlisi oldu.

Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu açıldı. Gelin ve damat yakınları, altın fiyatlarının yükselişi karşısında takacakları takıları düşünürken, yeni bir trend olan "Ankara beşlisi" dikkat çekiyor. Peki, bu göz alıcı altının fiyatı ne kadar? İşte detaylar…

Gram altının 2 bin 500 lirayı aştığı şu günlerde, düğünlerde takı geleneği hala vazgeçilmez bir adet olarak devam ediyor. Takı törenlerinde genellikle çeyrek, yarım, tam ve cumhuriyet altını tercih edilirken, son dönemde "Ankara beşlisi" yeni bir trend haline geldi.

ANKARA BEŞLİSİ NEDİR?

Ankara beşlisi, kuyumcuların tezgahlarını süsleyen ve büyük ilgi gören bir altın çeşidi. Genellikle 36 gramdan oluşan 22 ayar altından yapılan bu takı, kenarları işlemeli ve kulplu olarak üretiliyor. Beş reşat altını değerinde olan Ankara beşlisi, hem büyüklüğü hem de estetik görünümüyle dikkat çekiyor.

ankara-beslisi-fiyati.webp

ANKARA BEŞLİSİ FİYATI NE KADAR?

2024 yılı itibarıyla Ankara beşlisinin güncel fiyatı yaklaşık 90 bin TL civarında. Bu değer, altın fiyatlarındaki dalgalanmalara göre değişiklik gösterebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN