Yayında sinirlenip bağıran İnce'ye gençlerden tepki: İşte biz bunu değiştirmek istiyoruz

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, katıldığı Oğuzhan Uğur’un programında sorulan sorular üzerine sinirlenip sert bir dil kullandı. ‘Özür dileyin’ çağrısı yapan gençlerden biri, “Biz zaten bundan bıktık, bize bu şekilde konuşulmasından, böyle davranılmasından bıktık. Bugün, şu an bu durumdaysanız, yarın iktidara geldiğinizde çok merak ediyorum” dedi.

14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri yaklaşırken, Oğuzhan Uğur’un önemli siyasi isimleri çağırıp gençlerle bir araya getirdiği programın konuğu Muharrem İnce’ydi.

17 Nisan’da yayınlanacak olan programdan ilk tanıtım videosu geldi. İnce’nin kendisine soru soran gençlere sinirlenip sesini yükseltmesi dikkat çekti.

‘ÖZÜR DİLE’ TEPKİSİ

Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan'ın eşinin Kolin İnşaat yönetici olmasıyla ilgili bir soru üzerine eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in adaylığını örnek gösteren İnce sesini yükseltince salondaki izleyiciler tepki gösterdi. İnce'yi protesto eden katılımcılar "özür dileme" çağrısı yaptı.

‘BİZ ZATEN 21 SENEDİR BUNDAN BIKTIK’

Gençlerin sorduğu soru üzerine İnce’nin ‘Sizi madara etmek için’ sözlerine tepki gösteren bir genç ise, “Biz zaten bundan bıktık, bize bu şekilde konuşulmasından, böyle davranılmasından bıktık. 21 senedir bize böyle hitap ediliyor ve biz artık bunu değiştirmek istiyoruz. Bugün, şu an bu durumdaysanız, yarın iktidara geldiğinizde çok merak ediyorum" dedi.