Giresun, Rize, Trabzon, Ordu, Artvin’e emekli göçü başladı! Valizini kapan kaçıyor

Giresun, Rize, Trabzon, Ordu, Artvin’e emekli göçü başladı! Valizini kapan kaçıyor

İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde yaşanan ekonomik kriz sonrası emekliler de Karadeniz’e akın etmeye başladı. Emekli maaşını alan Giresun, Rize, Trabzon, Ordu, Artvin’e göç etmeye başladı. Hem doğa harikası hem ucuz…

Karadeniz bölgesi, Türkiye’nin en gözde coğrafyalarından biri olarak öne çıkıyor. Doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla adeta bir açık hava müzesi niteliğinde olan bu bölge, emeklilerin de tercih ettiği yerler arasında bulunuyor.

img-4909.jpeg

İşte size Karadeniz’in henüz keşfedilmemiş bölgeleri ve emeklilerin en çok tercih ettiği 5 ilçe hakkında detaylı bilgiler:

1. Giresun Tirebolu: Doğal güzellikleriyle ünlü olan Tirebolu, Karadeniz’in en güzel ilçelerinden biridir. Yeşilin her tonunu barındıran ormanları, denizi ve yaylalarıyla adeta bir cennet köşesi olan Tirebolu, emeklilerin de en çok tercih ettiği yerler arasında yer almaktadır.
2. Rize Çamlıhemşin: Karadeniz’in en güzel ilçelerinden biri olan Çamlıhemşin, doğal güzellikleriyle göz kamaştırmaktadır. Fırtına Vadisi’nde bulunan ilçe, yaylaları, şelaleleri ve tarihi dokusuyla emeklilerin ilgisini çekmektedir.
3. Trabzon Akçaabat: Karadeniz’in en güzel şehirlerinden biri olan Trabzon’un Akçaabat ilçesi, doğal güzellikleriyle dikkat çekmektedir. Yeşilin her tonunu barındıran ormanları, denizi ve tarihi dokusuyla emeklilerin en çok tercih ettiği yerler arasında bulunmaktadır.
4. Artvin Hopa: Karadeniz’in en güzel ilçelerinden biri olan Hopa, doğal güzellikleriyle büyülemektedir. Yeşilin her tonunu barındıran ormanları, denizi ve yaylalarıyla adeta bir doğa harikası olan Hopa, emeklilerin ilgi odağı haline gelmiştir.
5. Ordu Ulubey: Karadeniz’in en güzel ilçeleri arasında yer alan Ordu’nun Ulubey ilçesi, doğal güzellikleriyle büyüleyicidir. Yeşilin her tonunu barındıran ormanları, denizi ve yaylalarıyla adeta bir cennet köşesi olan Ulubey, emeklilerin en çok tercih ettiği yerler arasında bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN