Giresun ve Artvin arasında oturanlar dikkat! Afet boyutunda geliyor… 2-4 Ekim arası

Giresun ve Artvin arasında oturanlar dikkat! Afet boyutunda geliyor… 2-4 Ekim arası

Meteoroloji bu kez gözünü Giresun ve Artvin'e çevirdi. Büyük afet öncesi uyarılar peş peşe gelirken Giresun ve Artvin'de yaşayanlar da tir tir titredi. “Afet boyutunda geliyor” diyerek açıklamalarda bulunan uzman isim 2-4 Ekim tarihlerini işaret etti. İşte Giresun ve Artvin'in büyük felaketi…

Meteoroloji bu kez Giresun ve Artvin'i tir tir titretti. 2 ila 4 Ekim tarihleri arasında işaret eden meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, afet riski var diyerek herkese uyardı. Uzun süredir beklenen yağışların Türkiye'ye giriş yapacağı belirtilirken bir anda gelen yağışlarında büyük bir felakete dönüşebileceği vurgulandı. İşte Giresun ve Artvin'in büyük felaketi…

GİRESUN VE ARTVİN'DE TEHLİKE VAR

Türkiye hem kuzeyden hem de güneyden kuşatma altına alınıyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tarafından yapılan açıklamalar yakından takip edilirken gözler Bu kez de Giresun, Rize ve Artvin'e çevrildi. Kıyı şeridinde yer alan ilçelerde görülebilecek yüksek miktardaki yağış için uyarı yapan Ökten, 2 ile 4 Ekim tarihlerini işaret etti.


Şehirlerde afet riski olup olmadığının ilerleyen günlerde belli olacağını söyleyen uzman isim, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Giresun'un doğusu, Rize ve Artvin'in Kıyı ilçelerinde 2 Ekim ile 4 Ekim arasında çok yüksek miktarda yağış bekleniyor. Afet riski olup olmadığına ilerleyen günlerde bakacağım…” sözlerine yer verdi.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN