Gönül rahatlığıyla yemek yapabilirsiniz! O markette ayçiçek yağının fiyatı dibe vurdu! Litre fiyatı 33 TL’ye düştü

Gönül rahatlığıyla yemek yapabilirsiniz! O markette ayçiçek yağının fiyatı dibe vurdu! Litre fiyatı 33 TL’ye düştü

Stokçulukta sınır tanımayan satıcılar nedeniyle yükselen ayçiçek yağı fiyatları vatandaşın da canını sıkıyor. Zamlı fiyatlar sonrasında vatandaşlar da indirim açıklamalarını yakından takip etmeye başladı. O marketten dev indirim geldi. 1 litresi yalnızca 33 TL'ye raflarda yerini aldı. İşte indirim kampanya detayları…

Artan fiyatlar nedeniyle vatandaşlar indirim açıklamalarını yakından takip etmeye başladı. Ayçiçek yağı en çok zamlanan ürünler arasında yer alırken o marketten dev indirim geldi. 3 litre Yudum ayçiçek yağının fiyatı 99 TL'ye kadar düştü. Yapılan indirim kapsamında Yudum ayçiçek yağının litre fiyatı 33 TL'ye geliyor. İşte indirim kampanya detayları…


AYÇİÇEK YAĞINDA DEV KAMPANYA


Artan fiyatlar vatandaşı zor durumda bırakırken yapılan son açıklama ile birlikte ayçiçek yağında indirim yapıldığı duyuruldu. Litre fiyatı 33 TL'ye gelen ayçiçek yağının 3 litresini 99 TL'ye alabilirsiniz.

aycicek-rbeu.webp
Enflasyonla mücadele kapsamında yapılan indirim kampanyaları vatandaşın dikkatinde yer alıyor. 3 litre Yudum ayçiçek yağına yalnızca 99 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. CarrefourSA tarafından yapılan indirim kampanyası ile birlikte vatandaşlar da detayları araştırmaya başladı. Yudum 3 litre ayçiçek yağı 119,90 TL'den 99,90'ye düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN