Ünlü sucuk markası raflardan toplatılıyor! Müşterilere para iadesi yapılacak

Ünlü sucuk markası raflardan toplatılıyor! Müşterilere para iadesi yapılacak

Dünyaca ünlü sucuk markasında şaşkına çeviren karar geldi. Zincir Market raflarında yer alan sucuk markasının bir ürünü tüm marketlerden kaldırılıyor. Satın alan müşteriler Tedirgin olurken para iadesi yapılacağı da duyuruldu. İşte tüm detaylar…

Hem dünyada hem de Türkiye'de farklı nedenlerle toplatılan ürünler son günlerde gündeme bomba gibi düşüyor. Dünyaca ünlü bir markaya ait sucuk ürünü de listeye eklenenler arasında yer aldı. Şirket açıkladı tüm ürünler raflardan indirildi. İşte tüm detaylar…

ÜRÜNLER RAFTAN TOPLATILIYOR

Dünyaca ünlü OVO Vertriebs, şirketi tarafından üretilen ve zincir marketlerde satışa çıkarılan piliç sucuk ürününde üretim sırasında yapılan bir hata olduğu belirtilerek çıkan kıvam ve erken bozulma tehlikesine karşı marketlerden toplatılma kararı çıktı.

Kahvaltıda sucuk ve sosis yiyenler dikkat: O ürünler yasaklandı!

Şirket tüm ürünleri geri çağırırken yapılan uyarı kapsamında son tüketim tarihi 4 Temmuz 2024 olan ürünlerin geri çağrılacağı duyuruldu. Müşterilerin satın aldıkları ürünleri fatura olmaksızın iade ederek satın alma ücretlerini geri alabileceklerini belirtildi. Market tarafından çağırılan ürün detayları şu şekildedir:

İçerik: 500g

En iyisi 4 Temmuz 2024'ten önce

Parti 10722263, saat 08:00 - 10:00

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN