Görüntüler Hatay'dan! Eline aldığı yılana öyle bir şey yaptı ki... Bu kadarına da pes!

Görüntüler Hatay'dan! Eline aldığı yılana öyle bir şey yaptı ki... Bu kadarına da pes!

Hatay'da kaydedilen görüntülerde bir vatandaş eline yılan aldı. Herkes yılanın adamı ısıracağını sandı! Ama aksi bir durum yaşandı! Görenler hayret etti! Eline aldığı yılana yaklaşarak...

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir vatandaş, bahçesinde balıkçı ağına takılan bir yılanı kurtardıktan sonra ona yaptığı bu hareket görenleri şok etti.

YILANI KURTARDI VE...

643904e0-ac3f-4aad-9ba4-1df8a7bbff17.jpg

Olay, Tekebaşı Mahallesi'nde gerçekleşti. İzleyenler arasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Samandağlı bir vatandaş, kendi bahçesinde balıkçı ağına sıkışmış bir yılanı fark etti. Hemen harekete geçerek yılanı ağından kurtardı.

YILANI ÖPTÜ ARDINDAN DOĞAYA SALDI

Yılanın temizlenmesinin ardından, insanlar tarafından büyük bir merakla izlenen bir manzara yaşandı. Bahçe sahibi yılanı birkaç kez öperek doğaya geri saldı. O anlar sosyal medyada büyük yankı uyanırdı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN