Görüntüler Hızlı ve Öfkeli filminin setinden değil! Modifiye tutkunları akın etti! Yüzlerce araç...

Görüntüler Hızlı ve Öfkeli filminin setinden değil! Modifiye tutkunları akın etti! Yüzlerce araç...

Modifiye tutkunları buraya akın etti. Sanki Hızlı ve Öfkeli film setinden çıkmış görüntüler modifiye severleri bir araya getirdi. Birbirinden farklı araçları görenlerin ağzı açık kaldı! Böyle modifiyeler yok...

Modifiye tutkunları, Tekirdağ'da gerçekleşen etkinliğe büyük bir ilgi gösterdi. Etkinlik alanı, adeta "Hızlı ve Öfkeli" filminin setine benzeyen görüntülerle dolup taştı. Birbirinden farklı modifiye araçlarıyla gelen katılımcılar, izleyenleri hayran bıraktı.

100'DEN FAZLA MODİFİYELİ ARAÇ

jkl.jpg

Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından düzenlenen "Tekirdağ Tuning Drift Fest" etkinliği, Sahil Dolgu Alanı'nda gerçekleşti. Alanda 100'den fazla modifiyeli araç sahibi bir araya geldi.

3 FARKLI ALANDA YARIŞMA

009-2023-04-2023-30-eylul-16-20230903-2-60121004-92448324.jpg

Süleymanpaşa Belediyesi'nin desteklediği bu heyecan dolu etkinlik, desibel ve güzellik yarışmalarına ev sahipliği yaptı. Gün boyunca süren yarışmaların kazananlarına, özel olarak hazırlanan kupalar ve plaketler takdim edildi.

3.5 MİLYON TL DEĞERİNDE ARAÇLAR

fg.jpg​​​​​​​

Tekirdağ Motor Sporları Derneği Başkanı Erkan Yavaş, etkinliğe Türkiye'nin dört bir yanından gelen modifiye araç tutkunlarına vurgu yaparak, "Şu an özel, Türkiye'nin seçilmiş 105 aracı mevcut. Türkiye'de en iyi seçilen araçlar burada. Ankara'dan sırf ses yarışması için gelen araçlarımız var. Alanda minimum 500 bin lira ile maksimum 3,5 milyon lira değerinde araçlar var." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN