Gözler Bakanlar Toplantısı'nda: Masada asgari ücret var

Gözler Bakanlar Toplantısı'nda: Masada asgari ücret var

Bakanlar Toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de gerçekleşecek. Bugünkü toplantıda İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar, asgari ücret ve emekli maaş zamlarının görüşülmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşecek Bakanlar Toplantısı, bugün Beştepe'de yapılacak. Toplantıda İsrail-Filistin savaşı, asgari ücret ve emekli maaşı zamlarının ele alınması öngörülüyor.

Bugün saat 15.00'te başlayacak toplantıda, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin atılacak adımların görüşülmesi bekleniyor. Ayrıca ekonomi ve terörle mücadeledeki son gelişmelerin de gündemde yer alması bekleniyor.

BAKAN IŞIKHAN BİLGİ VERECEK

Milyonlarca asgari ücretli, memur ve emeklinin beklediği Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 11 Aralık'taki toplantısı öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın sürece ilişkin bilgi vermesi bekleniyor.

Toplantıda emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili olası ek düzenlemelerin de görüşülmesi öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN