Gram altında deprem! İslam Memiş zelzele için tarih verdi

Gram altında deprem! İslam Memiş zelzele için tarih verdi

Yatırımcıların yakından takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasadaki hareketlilik ve dalgalanmalar hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu...

Borsa İstanbul'da son olarak 8,145 puan seviyesi görüldü. İslam Memiş, yaşanan düşüşlerin kısa süreli kâr satışlı ya da düzeltme olmadığı konusunda yatırımcıları bilgilendirdi. Memiş, bu seviyelerde yatırımcıların alım fırsatlarını değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

DÖVİZ KURLARINDA SON DURUM

Dolar kuru güncel olarak 26.88 seviyelerinde seyrediyor. Memiş, serbest kur ve resmi kur arasındaki farka dikkat çekiyor. Euro'nun ise toparlanma sürecinde olduğunu ve pozitif bir beklentisi bulunduğunu ifade etti. Euro dolar paritesi 1.0745 seviyesinde ilerlerken, Memiş'in bu parite için 1.06-1.08 arasında bir beklentisi bulunmakta.

2-001.jpg

FED KARARININ ÖNEMİ

Önümüzdeki hafta Amerika Merkez Bankası (FED) tarafından alınacak kararlar piyasalar için kritik öneme sahip. İslam Memiş, bu kararın piyasalarda nasıl bir etki yaratacağına dair de değerlendirmelerde bulunacak.

ONS VE GRAM ALTIN DEĞERLENDİRMESİ

İslam Memiş, ONS altının 1,921 dolar seviyesinde olduğunu, 1,900 doların altına düşüşlerin yaşanabileceği uyarısında bulunuyor. Gram altın ise 1,600 TL seviyesinde. Memiş, 1,700 TL altındaki fiyatların yatırımcılar için alım fırsatı olabileceğini, önümüzdeki sene gram altının 2,500 TL'ye, 2025'te ise 3,500 TL'ye yükselebileceğini tahmin ediyor. Kuyumcu esnafının da bu ayın sonunda altın fiyatlarında bir artış beklediği bilgisini paylaştı.

İslam Memiş'in piyasa analizi ve önerileri, yatırımcıların gelecekteki hareketlerini planlamaları adına kritik bir rehber oluşturuyor. Yatırımcıların bu bilgileri doğru değerlendirmesi ve uzman tavsiyeleri doğrultusunda hareket etmesi önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN