Gram altında yeni zirveye az kaldı! İslam Memiş’ten ‘aldın aldın’ uyarısı: Satan zarar eder

Gram altında yeni zirveye az kaldı! İslam Memiş’ten ‘aldın aldın’ uyarısı: Satan zarar eder

Altın fiyatları rekor tazelemeye devam ediyor. Gram altın 1400 liraya dayanırken İslam Memiş’ten altınla borçlanan, düğün yapacaklara kritik uyarı. O tarihten sonra gram altınım fiyatı resmen uçuyor! Altın almak isteyenlere kuyumcularda sıraya girdi

Piyasalarda kemer gevşetildi, dolar 23 Lira gram altın ise 1400 liraya kadar yükseldi. Yatırımcı ise satış yapmak için kuyumcu ve döviz bürolarını mesken etti. Peki gram altının fiyatı ne kadar olacak? İslam Memiş en güvenli yatırım aracı altın için taban seviyeyi verdi. Alan aldı…

img-2313.jpeg

ALTIN ALACAKLAR DİKKAT! O SEVİYEDEN SATAN YANDI

Gram altın değerlendirmesi yapan İslam Memiş, rekor kıran altın için yeni zirveyi açıkladı. Gram altın almak isteyenler o tarihten önce elini çabuk tutsun. Rekor rakamların geleceğini belirten, altın alacakları uyardı.

GRAM ALTINDA YENİ REKOR KAPIDA

Gram altın için “Yeni rekorlar bekliyorum” diyen Memiş:

“Bu yıl 1.550 TL beklentimiz var. Seçim öncesi 1.516 TL görüldü. Bu yıl içinde yukarı yönlü bir kırılım sağlanabilir. Kurun önü açıldı. 1.600’lü rakamlar bizim için sürpriz olmamalıdır” diyerek zirve rakamı açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN