Grip sandı, hastaneye gidince hayatının şokunu yaşadı! 3 aydır yatağa mahkum

Grip sandı, hastaneye gidince hayatının şokunu yaşadı! 3 aydır yatağa mahkum

Antalya’da yaşayan bir vatandaş bir sabah uyanınca halsiz hissettiği için yataktan kalkamayınca grip olduğunu sandı. Dinlenmek için işe gitmedi, hastaneye gidince hayatının şokunu yaşadı! 3 aydır yatağa mahkum yaşıyor...

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan 46 yaşındaki Serkan Özdemir, ani bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kaldı. Sabah işe gitmek için kalktığında bacaklarını hissetmeyen Özdemir, hastaneye başvurduğunda parapleji teşhisi konuldu. Şimdi, fizik tedavi sırasını bekleyen ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Özdemir'in hayatı bir anda değişti.

HALSİZ OLUNCA GRİP SANDI

Antalya Haberleri - Yataktan kalkamayınca grip sandı, 3 aydır yatağa bağlı yaşıyor - Son Dakika Yerel Haberler

Bir ayakkabı mağazasında satış danışmanı olarak çalışan Özdemir, 24 Aralık'ta işten çıktıktan sonra evine giderek dinlenmek istedi. Koltuğa uzanan Serkan Özdemir, dinlenmek için gözlerini kapattı ve uyuya daldı. Sabah işe gitmek için uyandığında aniden yerinden kalkmaya çalıştı, ancak bacaklarını hissetmedi. Yere düşüp tekrar kalkamayan Özdemir, önce soğuk algınlığı olduğunu düşündü ve 2 gün boyunca grip ilacı alarak istirahat etti. Ancak, ikinci gün idrarını tutamayınca endişelenip Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan nörolojik kontroller sonucunda, Özdemir'e omurilik felci teşhisi konuldu. Bir süre hastanede tedavi gören ancak fizik tedavi bölümünde yer olmadığı için sırası gelince çağrılacağı söylenen Özdemir, taburcu edildi.

‘3 AY ÖNCE SAPASAĞLAM BİR İNSANDIM’

Yataktan kalkamayınca grip sandı: Üç aydır yatağa bağlı yaşıyor

Tek başına yaşadığı evinde hareket edemeyen Özdemir, arkadaşlarının yardımıyla hayata tutunmaya çalıştığını belirterek “Yalnız yaşıyorum. Kas kaybı yaşamamak için tek başıma yapabildiğim kadar bacaklarımı çalıştırmaya çalışıyorum. Sabah bir arkadaşım gelip pansumanımı yapıyor, kahvaltımı veriyor. Akşam aynı arkadaşım yemeğimi veriyor. İnsanın iç dünyası, psikolojisi değişiyor. 3 ay önce sapasağlam bir insandım. 3 ay önce hiç aklıma gelmezdi ama şu an tekerlekli sandalye, koltuk değneği bakıyorum" dedi.

Yaşadığı dramatik değişiklikle ilgili konuşan Özdemir, “Bir koltuk değneği olsa, onunla yarım adım bile atabilsem benim için dünyadaki en büyük lütuf. İnsanın iki adım atması en büyük mutluluğu olabiliyor. En büyük hayalim dışarı çıkıp güneşin, hayatın tadını alabilmek. 2 gün önce arkadaşım tekerlekli sandalye getirdi, öyle yataktan kalkabildim. Camdan dışarı baktığımda bile çok iyi hissediyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN