GSB personel alım şartları ne? Gençlik ve Spor Bakanlığı 1.017 daimi personel alım tarihleri ve şartları 2022

GSB personel alım şartları ne? Gençlik ve Spor Bakanlığı 1.017 daimi personel alım tarihleri ve şartları 2022

Kamu personeli olmak isteyen insanlara bir müjde de Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 1017 personel alınacağı duyuruldu. Peki alım şartları nelerdir? Tüm detaylar haberimizde.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 1017 sürekli işçi personel alımı yapacağını duyurması üzerine vatandaşlar merakla alımların detaylarını araştırıyor. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı şartları nelerdir? Gençlik ve Spor Bakanlığı'na alım yapılacak personeller hangi kadrodan alınacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı 1.017 personel alımı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı

Gençli ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bakanlık bünyesine 1.017 işçi personel alımı yapılacağını açıkladı. Personeller temizlik işçisi, eski hükümlü temizlik işçisi ve engelli temizlik işçisi olarak alınacak. Sayılar ise şu şekilde belirlendi; Sürekli temizlik işçisi için 767 kişi, eski hükümlü sürekli temizlik işçisi için 106 kişi ve engelli sürekli temizlik işçisi için 144 kişilik kadro açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel başvuruları

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine alınacak olan sürekli temizlik işçileri için başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvurular e-şube üzerinden yapılacak ve 8 Ağustos tarihinde başlayıp 12 Ağustos tarihinde sonlanacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR merkezlerine giderek ya da ALO 170 hattına ulaşım sağlayarak başvurularını da yapabilecekler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kurası

1.017 sürekli temizlik işçisi alımları kura ile belirlenecek. Kuralar 31 Ağustos tarihinde yapılacak. Kura çekim yeri henüz belli değil, yeri belli olduğu zaman Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden adaylarla paylaşılacak. Kura çekildikten sonra ismi çıkan adaylar sözlü mülakata girecekler ve sözlü mülakat tarihleri de Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi internet sitesi www.gsb.gov.tr adresi üzerinden paylaşılacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN