Gülizar Biçer Karaca'nın akciğer ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi

Gülizar Biçer Karaca'nın akciğer ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi

TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Ankara'da gerçekleştirilen akciğer ameliyatının ardından sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, bu sabah Ankara'da gerçekleştirilen akciğer ameliyatının ardından sağlığına kavuşma yolunda önemli bir adım attı. Pandemi döneminde geçirdiği koronavirüs enfeksiyonu sonrasında gelişen akciğer kisti, Prof. Dr. Berkant Özpolat tarafından Güven Hastanesi'nde torakoskopik bir işlemle başarıyla alındı.

Ameliyat sonrasında yoğun bakımda gözlem altında tutulan Biçer Karaca'nın, durumunun stabil olduğu bildirildi. Gözlem sürecinin ardından tedavisine servis odasında devam edilen milletvekiline, doktorları tarafından 4-5 günlük bir hastane yatışı planlandı.

Göğüs Cerrahı Prof. Dr. Berkant Özpolat tarafından gerçekleştirilen operasyonun başarılı geçtiği ve Biçer Karaca'nın genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Tedavi süreci boyunca yakın takibi sürecek olan Karaca'nın, kısa sürede sağlığına kavuşması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN