Hakan Bayrakçı canlı yayında sorulan soruya şaşırdı: Programdan önce böyle bir soru yoktu

CNN Türk canlı yayınında Ahmet Hakan'ın sorularını cevaplayan Hakan Bayrakçı, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili soruya, "Programdan önce bu soru yoktu." diye cevap verdi.

CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında, sunucu Ahmet Hakan ile SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Konuklarına Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayına ilişkin bir soru yönelten Hakan, "Cumhurbaşkanı, adaylık üzerinden Kılıçdaroğlu'nu sıkıştırıyor. Böyle bir stratejisi var. Bu strateji Kılıçdaroğlu'nun adaylığını güçlendiren bir strateji midir? Yani bunu izleyerek Kılıçdaroğlu'nu aday yapabilir mi, yoksa zayıflatan bir yönü mü var bu işin? Konuklarımız bu konuda ne düşünüyor?" dedikten sonra sözü Hakan Bayrakçı'ya verdi.

"PROGRAMDAN ÖNCE BÖYLE BİR SORU YOKTU"

Ahmet Hakan'a önce, "Güzel soru." diyen Hakan Bayrakçı ardından "Programdan önce yoktu böyle bir soru ama aklına sonradan mı geldi?" dedi. Ahmet Hakan ise Bayrakçı'ya, sorunun programdan önce belirlenen konular içinde bulunduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN