Hapse girme korkusu çekmeceye soktu!

Hapse girme korkusu çekmeceye soktu!

Farklı suçlardan toplamda 102 yıl 18 ay 26 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden birini dolap çekmecesinden çıkarak polisler şoke oldu.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, bir süredir takibe aldıkları şüphelileri yakalamak için operasyon yaptı.

6 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Hırsızlık ve tutuklu hükümlünün kaçması suçlarından 31 yıl 9 ay 6 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan, hırsızlık suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan, yağma suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan, kasten öldürme suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan, hırsızlık suçundan 10 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 7 yıl 7 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 6 şüpheli yakalandı.

DOLAP ÇEKMECESİNDEN ÇIKTI

Şüphelilerin saklandığı adreslere operasyon yapan polisler, arama yaptıkları dairede karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldu. Şüpheli dolap çekmesinde yakalandı. 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN