Hastaneyi yılan bastı! Yer: Antalya

Hastaneyi yılan bastı! Yer: Antalya

Antalya’da hastaneye yavru engerek yılanı girdi. Yaşanan panik sonrası yakalanan yılan doğal ortamına bırakıldı. Korku dolu anların yaşanmasına neden olan yavru yılanı dört kişilik ekip yakalayabildi.

Antalya’da, Kemer ilçesinde bulunan Kemer Devlet Hastanesi’ne giren bir yavru Akdeniz engereği, dört saat süren bir çalışma sonucunda bulundu. Yılan daha sonra ekipler tarafından ormana bırakıldı.

Dün akşam saatlerinde, ormanın yanında yer alan Kemer Devlet Hastanesi’ne giren yılanı fark eden bir hasta yakını, durumu Kemer Arama Kurtarma Derneği’ne (KEMKUT) bildirdi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) birimiyle işbirliği yapan dört kişilik bir ekip, yılanı bulmak için hastaneye geldi.

img-4912.jpeg

YAKALANAN YILAN ORMANA BIRAKILDI

Ekip üyeleri, aynı zamanda 112 Acil Çağrı Merkezi’ne de bilgi verdi. Yaklaşık dört saat süren çalışmanın ardından, ekip yılanın yerini tespit etti. Yılan, ekip tarafından yakalanarak bir çuvala konuldu ve hastaneden çıkarıldı. Yapılan incelemede, yılanın yavru bir Akdeniz engereği olduğu belirlendi. KEMKUT ekibi, yılanı ormana bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN