Hatay, Kayseri, Kilis, Antep, Sivas ve 23 il için kırmızı kod! Bir anda yakalanacaksınız

Hatay, Kayseri, Kilis, Antep, Sivas ve 23 il için kırmızı kod! Bir anda yakalanacaksınız

28 il için kırmızı kod verildi! Hatay, Kayseri, Kilis, Antep, Sivas ve diğer 23 il dikkat! Bir anda yakalanacaksınız! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı verildi. Sıcak havayı aratacak uyarı! Hazırlıksız yakalananlar yandı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son rapora göre, Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava dalgası, 28 ilde yerini sağanak yağışlara bırakacak.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI VERİLDİ

Akdeniz ve Doğu Karadeniz bölgelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Ayrıca Kocaeli, Sakarya, Konya, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Ordu, Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde de yağışlar görülecek. Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı, Kayseri’nin güney ve doğusu, Sivas’ın güneybatısı ve Elazığ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağışlar olması bekleniyor.

TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU

1-rysb.jpg

2-iks9.jpg

3-n6hh.jpg

4-wdwt.jpg​​​​​​​​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN