Havanın rengi resmen değişiyor! Türkiye’nin dört bir yanı hazırlansın

Havanın rengi resmen değişiyor! Türkiye’nin dört bir yanı hazırlansın

Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen, Türkiye’de beklenen hava durumu değişiklikleri hakkında önemli bir duyuru yaptı. Türkiye’nin dört bir yanı hazır olsun

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre, ülkeyi etkisi altına alan soğuk hava dalgasının yarın itibarıyla sona ereceği belirtildi. Şen’in paylaşımında, “Soğuk damla” olarak adlandırılan hava olayının ardından, sıcaklıkların önce batı bölgelerinde sonra ise hafta başından itibaren tüm yurtta artacağına dikkat çekildi.

Çarşamba gününden itibaren ise bahar sıcaklıklarının hissedileceği vurgulandı. Şen, güncel sıcaklık değerlerine de değinerek, İstanbul’da 12, İzmir’de 19, Antalya’da 20 derece ölçüldüğünü ve Ankara’da hafif kar yağışıyla birlikte 6 derece sıcaklık olduğunu belirtti.

img-4633.jpeg

Bu bilgiler ışığında, Türkiye genelinde hava durumunun önümüzdeki günlerde normale döneceği ve bahar sıcaklıklarının etkili olacağı öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN