HDP'nin, Gergerlioğlu için başlattığı Adalet Nöbeti'ne polis müdahalesi

HDP'nin, Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevi önündeki Adalet Nöbeti eylemine polis müdahale etti. Sert müdahalede, Gergerlioğlu'nun oğlu Salih Gergerlioğlu ve gazetecilerin de olduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Vekilliği düşürülen ve cezaevine gönderilen HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun tahliye kararının uygulanması için Sincan Cezaevi önünde düzenlenen Adalet Nöbeti’ne polis müdahale etti.

GERGERLİOĞLU'NUN OĞLU DA GÖZALTINDA

HDP’den yapılan açıklamaya göre, aralarında Gergerlioğlu’nun oğlu Salih Gergerlioğlu ve gazetecilerin de olduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Anayasa Mahkemesi'nin hakkında ihlal kararı verdiği Gergerlioğlu’nun tahliye talebiyle gerçekleştirilen eyleme HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dede ile HDP Milletvekilleri Hüseyin Kaçmaz ve Kemal Peköz’ün de bulunduğu çok sayıda HDP’li katıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN