HEDEP yerel seçim kararını açıkladı

HEDEP yerel seçim kararını açıkladı

HEDEP Sözcüsü Ayşegül Doğan, HEDEP MYK'nın yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girmesi eğiliminin öne çıktığını, bu kararın PM'ye sunulacağını ifade etti.

HDP Sözcüsü Ayşegül Doğan, HEDEP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında partisinin seçim stratejisine ilişkin açıklama yaptı.

HEDEP seçmeninden gelen Türkiye'nin her yerinde yerel seçimlere kendi adaylarıyla talebini partinin MYK'sında değerlendirdiğini belirten Özel, MYK'dan da bu yönde bir eğilim çıktığını ifade etti. Doğan, “Bu karar MYK'mızın önerisi olarak PM'mizde de değerlendirilecek” dedi.

Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Daha önce yaptığımız açıklamada birinci ve ikinci parti olduğumuz yerlerde aday adaylığı başvurularımızın başladığını, 10 Aralık'a kadar süreceğini açıklamıştık. Yani Türkiye'nin her yerinde kendi adaylarımızla girmek için hazırlıklarımız tamamlandı. Aday adayı başvurularımız da devam ediyor. Yerel seçim stratejimiz kazanmak. Kaybettirmek ya da kazandırmak değil, kazanmak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN