Hem öğrencileri hem velileri sevindiren hizmet! O belediye ücretsiz yaptı, öğrenciler koştu! Kimse elini cebine atmadı

Hem öğrencileri hem velileri sevindiren hizmet! O belediye ücretsiz yaptı, öğrenciler koştu! Kimse elini cebine atmadı

15 tatil ile birlikte belediyelerde öğrencileri unutmadı. Yarıyıl boyunca ilkokul öğrencilerine tamamen ücretsiz hizmet verilecek. Öğrencilerin sosyalleşmesi amacıyla gerçekleştirilen proje Hem velileri hem de öğrencileri sevindirdi. İşte tüm detaylar…

15 tatil ile birlikte öğrencileri sevindirmek için kolları sıvayan Konya Karatay Belediyesi, öğrencileri sevindiren ücretsiz bir etkinliğe İmza Attım. Karatay Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Sen Değerlisin Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında öğrencilerin sömestr tatilini daha verimli ve eğlenceli geçirmesi amaçlanıyor. Karnelerini alan öğrenciler 15 günlük tatil sürecinde vakitlerini değerlendiriyor. İşte tüm detaylar…

BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ SİNEMA

Yarıyıl tatili ile birlikte öğrencileri sevindiren Karatay Belediyesi, ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlediği ücretsiz sinema etkinliği ile yüzleri güldürdü. Yarıyıl tatilinde Stresten uzak daha eğlenceli bir zaman geçirmesi amacıyla öğrencilere yönelik proje düzenleyen Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Sen Değerlisin Derneği ortak düzenlediği organizasyonu duyurdu.

konya-sinema.jpg

Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde sömestr tatili boyunca düzenlenen organizasyonlardan toplamda 6200 öğrencinin yararlandığını belirtti. Kurucu, “7. Koğuştaki Mucize, Cennetin Krallığı, Arabalar, Buz Devri, Kurtlar Vadisi Filistin, Harry Potter ve Felsefe Taşı” filmlerinin öğrencilerle buluşturulduğunu söyledi.

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK JEST

Çocukların ve gençlerin her daim yanında olduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sömestr tatilinde öğrencilerinin sosyal aktivitelerine Katkı sağlamak amacıyla geliştirilen projenin detaylarını paylaştı.

sinema-konya.jpg

Başkan Hasan Kılca; “Öğrenci kardeşlerimiz yarıyıl tatiline gelene dek çok çalıştılar ve artık dinlenmeyi hak ettiler. Bizler çocuklarımızın ile gençlerimizin her zaman ve her koşulda arkasındayız. Sömestr tatilinde de onlara farklı ve sosyal bir aktivite olması için sinema hediye ediyoruz. Bu bağlamda da Karatay Kent Konseyi Çocuk Meclisimiz ve Sen Değerlisin Derneğimizin de katkılarıyla çocuklarımız güzel bir gün geçirmiş oldular. Umuyorum öğrencilerimiz streslerinin azaldığı, eğlenerek ve deşarj olmuş bir şekilde daha motive bir ikinci yarı eğitim öğretim dönemi geçirirler” sözlerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN