'Hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm' demişti! O müdür hakkında karar verildi

Market çalışanıyla tartışması sırasında polise mukavemet ve hakaret iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra salıverilen halk eğitimi merkezi müdür yardımcısı görevinden uzaklaştırıldı.

Olay Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde meydana geldi. Market çalışanıyla tartışması sırasında olay yerine çağrılan polislere, tehditler savurarak "Kimi aldığınıza dikkat edin, yoksa hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm", market çalışanı Ö.B'ye de "Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi zaten, yeter be" diyen Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı O.D. hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Kozlu Kaymakamlığınca yürütülen soruşturma kapsamında O.D. hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi. Eğitim-Bir-Sen üyesi olan O.D. ile ilgili sendika tarafından da ihraç kararı alındığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN