Hepsi ücretsiz oldu! Resmi Gazete'de yayımlandı: Marmaray, İzban, Başkentray.... 1 Ocak'ta hepsi bedava

Hepsi ücretsiz oldu! Resmi Gazete'de yayımlandı: Marmaray, İzban, Başkentray.... 1 Ocak'ta hepsi bedava

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Marmaray, İzban, Başkentray ve dahası ücretsiz hale getirildi. Söz konusu bu toplu taşıma araçları 1 Ocak’ta ücretsiz hizmet verecek. İşte detaylar…

Edinilen bilgler kapsamında Resmi Gazete’de yeni bir karar yayımlandı. Karara göre, 1 Ocak tarihinde bazı toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet verecek. Vatandaşlar, Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosunu ücretsiz kullanabilecek.

yeni-proje-2.jpg

İSTANBUL İZMİR VE ANKARA’DA ÜCRETSİZ

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 1 Ocak’ta Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri ücretsiz olacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, 1 Ocak’ta Ankara'da Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu ve İzmir'de İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN