Her yer bembeyaz olacak! Beklenen kar haberi sonunda geldi... Eldivenleri kış lastiklerini hazırlayın

Her yer bembeyaz olacak! Beklenen kar haberi sonunda geldi... Eldivenleri kış lastiklerini hazırlayın

Her yerin bembeyaz olacağı tarih açıklandı! “Kar ne zaman yağacak?” sorularına sonunda yanıt geldi! O bölgelere kar geliyor! Hazırlıklarınızı yapmayı unutmayın! Beklenen kar haberi sonunda geldi... Eldivenleri kış lastiklerini hazırlayın...

Günlerdir “Kar yağacak mı; yağmayacak mı?” soruları gündemden düşmüyordu. Meteoroloji kaynaklarından HavaCity sayfası ve Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten son paylaşımlarında bilgi güncellemesi yaparak kar bekleyenlere müjdeli haberi verdi.

İKİ MODEL DE KAR YAĞIŞI VERDİ

kar-ne-zaman-yagacak.webp

Küresel Tahmin Sistemi’nin (GFS) güncellenerek kar yağışı verdiğini söyleyen HavaCity sayfası, şu ifadeleri kullandı: “Varan 1... GFS modeli 5 dk önce güncellendi. Mor alanların tamamı Kar. Bütün modeller ile birlikte tüm ılıkçılar, garanticiler, başlamamış ayı kapatanlar, yok yiaaa yağmazcılar sırayla herkes yola gelecek!”

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de modelin akşam güncellemesiyle Türkiye için yoğun kar yağışı verdiğini söyledi. Ökten şu ifadeleri kullandı: “Evet. Amerika modeli Akşam güncellemesi Ülkemize yoğun kar yağışları verdi. Buna İstanbul da dahil. Az kaldı. Emin olun...“

KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Son meteorolojik verilere göre, özellikle Batı Karadeniz, Marmara, Kuzey ve Batı Ege’yi etkisi altına alacak olan karın 12 Ocak tarihinde yağması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN