Herkes akın akın o illere gidiyor! Her şey sudan ucuz… Duyan koşuyor, listenin başındaki iller ise hayret ettirici

Herkes akın akın o illere gidiyor! Her şey sudan ucuz… Duyan koşuyor, listenin başındaki iller ise hayret ettirici

Gün geçtikçe pahalılaşan hayat şartları karşısında o iller resmen duyanları hayret ettirdi. Her şeyin sudan ucuz olduğu o illere akın akın gitmeye başladılar… Duyan pılısını pırtısını toplayıp koşmaya başladı. Listenin başındaki illeri duyunca çok şaşıracaksınız.

Dünyada ve ülkemizde son yıllarda maddi anlamda yaşam koşulları giderek zorlaşıyor. Ama buna rağmen bazı illerimiz ucuzluğundan dolayı vatandaşların ilgi odağı oldu. Hele ki konut fiyatlarını duyan o illere akın ediyor. Türkiye’nin en ucuz illeri belli olurken listenin başındaki şehirlere inanamayacaksınız…

UCUZ OLMALARI İLE MEŞHUR İLLER BELLİ OLDU

Hayat pahalılığının git gide arttığı bu günlerde özellikle de konut fiyatlarındaki fahiş rakamlar vatandaşlara resmen zulüm oldu. Binlerce insan ev konusunda sıkıntılara düşerken Türkiye’nin en ucuz illeri açıklandı. Buradaki konut fiyatları ise duyanları şaşkına çevirdi.

sehir.jpg

İŞTE EN UCUN İLLER

En ucuz şehirler, Doğu Anadolu'da Ağrı, Kars, Iğdır, Ardahan olurken, Güneydoğu Anadolu'da Mardin, Batman, Şırnak, Siirt oldu.

sehir2.jpg

Akdeniz'de Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye en ucuz il listesinde yer aldı. Öte yandan İlk sıralarda ise Konya, Gaziantep ve Şanlıurfa yer alıyor.

Bu şehirlerde hayatın her alanında daha kolaylık sağlayan ucuzlukların olması dikkat çekti. Öte yandan güzellikleri ve konut fiyatlarındaki uygunluklar ise duyanları şaşırttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN