Herkes merak ediyordu, protez tırnakla abdest kabul olur mu? Nihat Hatipoğlu o sorunun cevabını verdi

Herkes merak ediyordu, protez tırnakla abdest kabul olur mu? Nihat Hatipoğlu o sorunun cevabını verdi

Ramazan denilince akla Nihat Hatipoğlu gelmekte. Her sene olduğu gibi bu senede ATV ekranlarında sevenleriyle buluşan Nihat Hocaya birbirinden ilginç sorular gelmeye devam ediyor. Son olarak bir izleyici tarafından sorulan "Protez tırnak kullanıyorum, abdestim kabul olur mu?" sorusu gündeme bomba gibi düştü. İşte Nihat Hatipoğlu'nun merak edilen soruya verdiği yanıt...

ATV ekranlarında sevenleriyle buluşan Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular gelmeye devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu senede ekranlara gelen Nihat Hatipoğlu aldığı soruyla şok geçirdi. Bir kadın seyirci "Protez tırnak kullanıyorum, abdestim kabul olur mu?" sorusunu yöneltti. Nihat Hatipoğlu o sorunun cevabını verdi.

PROTEZ TIRNAKLA ABDEST KABUL OLUR MU?

Ramazan ayının vazgeçilmesi olan Nihat Hatipoğlu gelen ilginç soruları yanıtlamaya devam ediyor. Bir kadın izleyici hocaya "Protez tırnak kullanıyorum abdestim kabul olur mu?" sorusunu yöneltti.

yeni-proje-2024-04-06t134226-488.jpg

NİHAT HATİPOĞLU MERAK EDİLEN SORUYU YANITLADI

Gelen ilginç soruyla şok olan Nihat Hatipoğlu, merak edilen soruyu şu şekilde yanıtladı:

"Protez ana tırnağın üstüne oturduğu için abdest olmaz. Suyun tırnağa değmesi lazım. Sizin proteze değdiği, alta su inmediği için abdestiniz ve guslünüz geçersizdir."

yeni-proje-2024-04-06t134410-864.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN