Herkes orada yaşasaydım diyecek! 1-2 değil tam 10 kiloluk sıvı yağ hediye etti! Vatandaş bayram erken geldi

Herkes orada yaşasaydım diyecek! 1-2 değil tam 10 kiloluk sıvı yağ hediye etti! Vatandaş bayram erken geldi

Ramazan ayında vatandaşı sevindirmek sevap dedi tam 10 kiloluk 250 adet ayçiçek yağı hediye etti. Herkes o şehirde yaşamak istiyor. Ramazan ayında seçmenini unutmayan muhtardan 10 kiloluk sıvı yağ jesti geldi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesi Özbağı Köyü Muhtarı, Ramazan ayında seçmenlerini unutmadı. Tam 250 kişiye sıvı yağ hediye eden Muhtar Aziz Hızarcı, 1-2 değil tam 10 kiloluk sıvı yağ bidonlarını seçmenlerine ulaştırdı.

TAM 10 KİLOLUK SIVI YAĞ HEDİYE ETTİ

Devrek ilçesi Özbağı Köyünde yaşamını sürdüren köy muhtarı Aziz Hızarcı, her sene özel gün ve aylarda seçmenlerine hediye dağıtmayı unutmuyor. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte 250 kişiye 10'ar kiloluk ayçiçek yağı hediye eden Hızarcı, seçmenleri özel günlerde asla yalnız bırakmıyor. Ramazan ayı nedeniyle ayçiçek yağı dağıttığını dile getiren Hızarcı, “Yılsonlarında, bayramlarda ve Ramazan aylarında köylülerime mutlaka o güne özel hediyeler alarak onların gönüllerini ve dualarını almaya çalışırım.” dedi.

hediye-yag.jpg

Maddi kaynağın ise hem yurt dışından hem de memleketinden sevenleri tarafından karşılandığını dile getiren Hızarcı, Ramazan ayına özel 250 kişiye onar kiloluk ayçiçek yağı hediye ettiğini ve bu programların kesintisiz bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Özbağı köyü sakinleri ise köy muhtarından memnun olduklarını belirterek, “Muhtarımız bizleri özel ay ve günlerimizde asla unutmaz çeşitli hediyeler dağıtarak hem gönlümüzü alır hem de dualarımızı alır kendisinden Allah razı olsun” sözlerini dile getirdiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN